OVER MIJ

Omdat je natuurlijk wilt weten met wie je samenwerkt

Mijn naam is Robin Leenders, een creatieve marketeer uit het midden van het land. Ik heb ervaring met  (content)marketing, conversation design, growth hacking en meer. Maar er is meer dan dat.

Ik ben natuurlijk ook gewoon een mens. En persoonlijk vind ik het belangrijk om de persoon achter een merk te leren kennen. Daarom vertel ik je graag wat meer over wie er achter Contentbaasje zit.

Over Robin

Meer dan een Contentbaasje

Sportief

Naast mijn werk ben ik graag actief. Ik houd van een potje squashen, maar ik ben ook op het voetbalveld te vinden. En bij mooi weer sjees ik voorbij op de racefiets.

Sociaal

Tja, het is misschien een leeg begrip. Maar ik houd van gezelligheid en ga het liefst met vrienden op pad. In de stad een speciaalbiertje drinken, een escape room doen of een potje gamen: van al die activiteiten word ik vrolijk.

Ontspannen

Van een middag bankhangen kan ik ook genieten. Met de voeten omhoog voetbal of F1 kijken bijvoorbeeld. Heerlijk! Of een serie op Netflix bingewatchen. 

Kopje koffie drinken?

Contentbaasje op Instagram

Contentbaasje video

#zzp #marketeer #designer

Even voorstellen! Want wie is dat Contentbaasje eigenlijk? Mijn naam is Robin Leenders en ik ben creatief marketeer. In de breedste zin van het woord! Wil jij een keer vrijblijvend met mij sparren? Neem gerust contact op, bijvoorbeeld via mijn website contentbaasje.nl!

Botcasters Instagram

#design #logo #webdesign

Nieuw werk! Ditmaal voor dé podcast voor iedereen die iets met chatbots heeft. Dan heb ik het natuurlijk over @botcasters! Ik mocht mij buigen over een logo, de website en een aantal extra uitingen. Zo wordt de podcast iedere keer opgenomen met een heus Botcasters tafelkleed. Goed voor de herkenbaarheid van het merk. 🤖

Synchronised Capital Instagram

#logo #design #styleguide

Voor @t8mmi8 en @stephanieh1234 mocht ik een volledige huisstijl ontwikkelen voor hun onderneming Synchronised Capital. Denk aan een logo, styleguide en website. Maar ook visitekaartjes en een slide deck.

De kleur donkerblauw straalt rust uit en staat voor eerlijkheid. En dat past mooi bij Synchronised Capital. Niet voor niets is hun slogan ‘Betrouwbaar, discreet en transparant’.

Contentbaasje. Voor krachtige content.

Laat je e-mailadres achter